TERINTE FLORIN CĂTĂLIN

 Bucuresti, Sector 5, Bd. Libertatii, Nr.18, Blc.104,Sc.2, Ap.14
  0740 015 756 / 021 326 22 02

Sediu: Bucuresti, Sector 5, Bd. Libertatii, Nr.18, Blc.104,Sc.2, Ap.14
Telefon mobil: 0740 015 756
Fix/Fax: 021 326 22 02
Email: office@executoribucuresti.com / florin@executoribucuresti.com
Adresa web: www.executoribucuresti.com

BEJ Terinte Florin s-a infiintat in anul 2012; BEJ Terinte Florin detine competenta de efectuare a actelor de executare silita in circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti.

Profesionalismul nostru este pus in slujba satisfacerii clientului cu respectarea stricta a cadrului juridic care reglementeaza activitatea executorilor judecatoresti. Operativitatea, nivelul ridicat de cunostinte juridice, creativitatea si dinamismul sunt calitatile care ne recomanda. Principiile care stau la baza activitatii desfasurate de BEJ Terinte Florin sunt respectarea legii, onoarea, confidentialitatea, eficacitatea si perseverenta. Baza materiala, experienta si competentele echipei noastre ne sustin demersurile necesare desfasurarii activitatii de recuperare creante, executare silita si consiliere in acest domeniu de activitate.

Dispunem de o bogata experienta in intocmirea documentatiei juridice, financiare si aplicarea solutiilor informatice. Datorita acestor aspecte, echipa noastra reuseste sa faca fata celor mai inalte exigente ale oricarui creditor. BEJ Terinte Florin colaboreaza cu specialisti din toate domeniile adiacente executarii silite – avocaţi, experti evaluatori, notari, contabili, ceea ce asigura un plus de eficienta activitatii in care suntem implicati in slujba clienţilor noştri.

Echipa acestui birou este formata dintr-un executor judecatoresc si un personal format din cinci oameni tineri, bine pregatiti, entuziasti si pasionati de tot ce inseamna drept si economie, reusind in timp sa devina una dintre cele mai apreciate din domeniul executarii silite.Toate acestea au facut ca biroul nostru sa se dezvolte si numarul cauzelor solutionate favorabil sa se inmulteasca.

Indeplinirea corecta şi in timp util a atributiilor profesionale, corectitudinea şi integritatea morală reprezinta atuurile executorilor judecătoreşti ce activeaza in cadrul biroului nostru, toate acestea avand un impact major in aplicarea cu succes a celor mai exigente standarde de calitate şi eficacitate in munca.

În conformitate cu prevederile Legii 188/2000, executorul judecătoresc are următoarele atribuţii:

 • Punerea în executare a dispoziţiilor cu caracter civil din titlurile executorii
 • Executări directe:
  1. Evacuări
  – Încredinţarea minorului sau stabilirea domiciliului minorului
  – Vizitarea minorului
  – Puneri în posesie, grăniţuiri, servituţi, predări de bunuri etc.
  2. Executări indirecte
  – Urmărirea mobiliară a creanţelor
  – Urmărirea imobiliară a creanţelor
 • Popriri
 • Notificarea actelor judiciare şi extrajudiciare.
 • Comunicarea actelor de procedură.
 • Recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanţe.
 • Aplicarea măsurilor asiguratorii dispuse de instanţa judecătorească.
 • Constatarea unor stări de fapt în condiţiile prevăzute de Codul de procedură civilă.
 • Întocmirea proceselor verbale de constatare, în cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de către debitor, potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă.
 • Întocmirea, potrivit legii, a protestului de neplată a cambiilor, biletelor la ordin şi a cecurilor, după caz.
 • Consultaţii în legatură cu constituirea actelor execuţionale.
 • Orice alte acte sau operaţiuni date de lege în competenţa executorului judecătoresc.

ului judecatoresc.