Cabinet Avocat Dobre Florina Adriana

 Calarasi, str. Belsugului, nr.9, bl. I1, sc. 2, et.1, ap.7
  0723.301.768

Sediu: Calarasi, str. Belsugului, nr. 9, bl. I 1, sc. 2, et. 1, ap. 7
Telefon mobil: 0723.301.768
Fix/Fax:
Email: av.adrianadobre@gmail.com
Adresa web: www.avocatdobreadriana.ro

Cabinetul de avocatura Dobre Adriana , a fost infiintat in anul 2007, fiind membru al Baroului Calarasi si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Biroul nostru este situat in Calarasi , si ofera servicii de consultanta juridica si reprezentarea clientilor, persoane fizice, persoane juridice si institutii publice in relatia cu autoritatile statului, in faza de executare silita, insolventa, reprezentare in instanta, informare – mediere, etc.

Activitatea de reprezentare a clientilor la instantele de judecata poate fi realizata pe raza judetului Calarasi si pe raza altor judete, avand drept de a pleda la judecatorii, tribunale, curtii de apel,Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei si la instantele arbitrare.

Relatia dintre avocat si clientii sai se realizeaza in temeiul Legii 51/1995, privind exercitarea profesiei de avocat, fiind intemeiata pe onestitate, probitate profesionala, corectitudine, sinceritate, loialitate si confidentialitate, in scopul obtinerii unor rezultate eficiente.

Cabinetul de avocatura Dobre Adriana , ofera servicii de consultanta si reprezentare juridica pentru persoanele fizice , persoanele juridice si institutii publice.

Servicii oferite :

   Consultanta si cereri cu caracter juridic.

 

   Asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, notari publici, executori judecatoresti, autoritati al institutiilor publice locale si centrale.

 

   Redactarea de acte juridice, acte constitutive, contracte.

 

   Activitati de mediere.

 

  Toate activitatile desfasurate de cabinetul nostru se realizeaza numai in temeiul unui contract de asistenta juridica.

icon mail

Formular de Contact

Va rugam completati campurile de mai jos:

 • 4 + 62 =