Societatea Civilă de Avocați Stroe și Asociații

  Ialomita,Tandarei, Strada Bucuresti, Bl 57F, Scara B, Parter
  0722.874.754

Sediu: Ialomita, Tandarei, Strada Bucuresti, Bl 57F, Scara B, Parter
Telefon mobil:0722.874.754
Fix/Fax: 0243.273.761
Email: office@avocatstroe.ro
Adresa web:www.avocatstroe.ro

Intr-o societate democratica, europeana toti vrem sa fim egali in fata legii.
Derapajele de la acest principiu sunt controlate de justitie, accesul la justitie fiind asigurat de stat. Cel care are un rol esential in asigurarea exercitarii acestui principiu este avocatul.
Astazi, clientul cauta in avocat nu numai persoana care sa-l reprezinte in fata instantelor sau autoritatilor publice, ci si persoana careia sa i se confeseze, care sa-i inteleaga problemele sau afacerile, care sa munceasca in limite strict determinate de timp si de bani si care sa-i ofere nu numai o analiza legala sau documente specifice, ci si sfaturi utile si solutii.
Noi nu recomandam oamenilor de afaceri strategii de dezvoltare, ci gasim drumul optim pentru ca ei sa le aplice. Aceasta pentru ca ei sunt clientii si le respectam viziunea.
SCA „Stroe si Asociatii” este o societate de avocati nascuta din entuziasm si din dorinta de a oferi servicii intr-o alta forma.
Suntem adeptii muncii in echipa si dorim ca aceasta idee sa prinda contur si sa se reflecte in rezultate.
Transformarile legislative substantiale si aderarea la U.E. impun trecerea la munca in echipa si in domeniul avocaturii.
De aceea, am gandit trecerea de la forma individuala de exercitare a profesiei la o forma colectiva si am ales forma societatii civile de avocati cu raspundere limitata, care este o formula noua din peisajul avocaturii din Romania.
Aceasta forma de exercitare a profesiei se deosebeste de cele existente prin aceea ca societatea este persoana juridica si are capital social.
Prin urmare, ne face placere sa uram bun venit in portofoliul clientilor firmei oricarei persoane care apeleaza la serviciile noastre.

Mesajul catre clientii companiei noastre:
Atitudinea noastra fata de clientii firmei este de respect si disponibilitate pe baza unei relatii de parteneriat.
Informarea periodica si constanta asupra lucrarilor acestora, demersurile pe care intelegem sa le efectuam in vederea rezolvarii grabnice a cazului lor sunt obiectivele noastre permanente.
Nu utilizam criterii de clasificare a clientelei.
In momentul in care o persoana fizica sau juridica devine clientul firmei, aceasta se bucura de un statut aparte care-i confera dreptul de a fi considerat clientul cel mai important al firmei.
Deoarece fiecare caz reprezinta o provocare, clientela noastra se imparte in doua mari categorii: persoane fizice si persoane juridice. Clientela alcatuita din persoane fizice se bucura de o asistenta care are la baza o abordare creativa a spetei. De aceea, consideram ca alegerea echipei noastre va fi o mandrie pentru Dumneavoastra si pentru noi, deopotriva o onoare.
Uram bun venit oricarei persoane doritoare sa ne aiba alaturi in orice întreprindere in vederea obtinerii de succes.
Pentru ca succesul Dumneavoastra este succesul nostru!
In ceea ce priveste clientela alcatuita din persoane juridice romane sau straine, aceasta se compune din societati comerciale in care deciziile se iau de consilii de administratie, prin urmare comunicarea cu factorii de decizie este un element cheie.
Mesajul nostru pentru oamenii de afaceri este urmatorul:
„Dincolo de departamente si de divizii suntem noi, o echipa care actioneaza pentru ca Dumneavoastra sa fiti intotdeauna multumiti.”
In ceea ce priveste oamenii de afaceri straini, acestia vor gasi in echipa noastra partenerul ideal, pentru ca ei, ca si noi, stiu ce inseamna adevarata competitie, stiu ce inseamna respectarea principiilor si promovarea adevaratelor valori.

Echipa noastra

Avocat Marian STROE
– membru al Baroului Ialomita din anul 1995
– a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1995, masterat in Dreptul afacerilor la UniversitateaTitu Maiorescu, in anul 2006
– cursuri post universitare de Drept Comercial in anul 2003

– in anul 2005 a dobandit calitatea de mediator, ca urmare a cursurilor organizate de Centrul de Mediere Craiova, in colaborare cu Ministerul Justitiei si Ambasada S.U.A. la Bucuresti
– este practician in insolventa din anul 2000, ca urmare a promovarii examenului organizat de U.N.P.R.L.
– este inginer, absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea Mecanica Agricola, promotia 1989
– este avocat coordonator al firmei.

Avocat Adriana STROE
– membru al Baroului Ialomita
– licentiata in drept la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” in anul 2003, masterat in „Stiintele Penale” la Universitatea Titu Maiorescu, in anul 2005
– absolventa a Universitatii Bucuresti, facultatea de Biochimie, promotia 1989.

1.Drept Bancar
2.Drept Civil
3.Drept Comercial
4.Dreptul Comertului International
5.Drept Fiscal
6.Drept International Privat
7.Dreptul Muncii
8.Drept Penal
9.Asociatii si Fundatii
10.Contencios Administrativ
11.Malpraxis
12.Arbitraj, mediere si conciliere
13.Proprietati imobiliare
14.Societati
15.Servicii oferite cetatenilor romani din strainatate

Formular de Contact

Va rugam completati campurile de mai jos:

  • 7 + 97 =