NICULESCU DINU MIHAI

  Bucuresti, Sector 2, Str. Batiștei nr.5, et.5, ap.12B, interfon 13
  0728 131 651 / 021 569 54 43

Sediu: Bucuresti, Sector 2, Str. Batiștei nr.5, et.5, ap.12B, interfon 13
Telefon mobil: 0728 131 651
Fix/Fax: 021 569 54 43 / 031 333 19 06
Email: dinu.niculescu@gmail.com
office@executorniculescu.ro
Adresa web: www.executorniculescu.ro

Suntem aici pentru ca avem o misiune. Misiunea de a ne asigura ca drepturile dumneavoastra nu vor fi neglijate si ca nimeni nu va putea sa va lipseasca de ceea ce este al dumneavoastra. Fie ca este vorba de drepturi de creanta sau drepturi reale, vom fi aici sa ne asiguram ca va bucurati de ele.

Echipa noastra, formata din un executor judecatoresc in al cincilea an de profesie, un avocat cu peste sapte ani vechime in profesie si un consilier juridic tanar si plin de entuziasm, lucreaza zi de zi incercand si reusind sa gaseasca cele mai eficiente solutii pentru dumneavoastra. De aceea niciodata un caz de executare instrumentat de biroul nostru nu dureaza mai mult decat ar trebui.

Biroul Executorului Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai isi desfasoara activitatea in circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti.

Executorul Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai a fost numit in functie prin Ordinul Ministerului Justitiei nr.1027/C din data de 15.03.2012, in temeiul prevederilor Legii nr. 287/2011 privind unele masuri referitoare la organizarea activitatii de punere in executare a creantelor apartinand institutiilor de credit si institutiilor financiare nebancare.

Biroul Executorului Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai a fost inregistrat la pozitia nr.191/E/2012 din Registrul Executorilor Judecatoresti detinut de Curtea de Apel Bucuresti.

Formarea profesionala a executorului judecatoresc Niculescu Dinu Mihai, prin absolvirea atat in tara (absolvent al Facultatii de Drept, 2003, Master in Drept International si Comunitar, 2004), cat si in strainatate (Professional MBA University of Wales, 2010) a unor forme de invatamant de prestigiu, cat si experienta bogata acumulata pana in prezent, in calitate de executor bancar al uneia dintre cele mai puternice si dezvoltate institutii bancare, respectiv UniCredit Tiriac Bank, il recomanda pe acesta ca fiind un foarte bun profesionist, capabil sa satisfaca cei mai exigenti clienti.

De asemenea, solutionarea cu profesionalism a fiecarui caz in parte, respectand rigorile legii, este garantata si de echipa biroului nostru care cuprinde personal auxiliar capabil sa indeplineasca cu promptitudine actele procedurale si administrative, precum si de colaborarea permanenta cu d-na avocat Coleasa Ilona (membra a Baroului Bucuresti din anul 2005).

În conformitate cu prevederile Legii 188/2000, executorul judecătoresc are următoarele atribuţii:

 • Punerea în executare a dispoziţiilor cu caracter civil din titlurile executorii
 • Executări directe:
  1. Evacuări
  – Încredinţarea minorului sau stabilirea domiciliului minorului
  – Vizitarea minorului
  – Puneri în posesie, grăniţuiri, servituţi, predări de bunuri etc.
  2. Executări indirecte
  – Urmărirea mobiliară a creanţelor
  – Urmărirea imobiliară a creanţelor
 • Popriri
 • Notificarea actelor judiciare şi extrajudiciare.
 • Comunicarea actelor de procedură.
 • Recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanţe.
 • Aplicarea măsurilor asiguratorii dispuse de instanţa judecătorească.
 • Constatarea unor stări de fapt în condiţiile prevăzute de Codul de procedură civilă.
 • Întocmirea proceselor verbale de constatare, în cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de către debitor, potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă.
 • Întocmirea, potrivit legii, a protestului de neplată a cambiilor, biletelor la ordin şi a cecurilor, după caz.
 • Consultaţii în legatură cu constituirea actelor execuţionale.
 • Orice alte acte sau operaţiuni date de lege în competenţa executorului judecătoresc.