ANTONESCU & BARBU SCPA

  Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 18
  0744 533 323

Sediu: Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 18
Telefon mobil: 0744 533 323
Fix/Fax: 0244 525 239
Email: office@avocatantonescu.ro
Adresa web: avocatantonescu.ro

Cabinet de avocat Antonescu oferă clienţilor – persoane fizice şi juridice – o varietate de servicii legale, cu preponderenţă în dreptul afacerilor.
Cu o vechime in profesie de peste 19 ani, ne-am remarcat prin experienţa şi abordarea riguroasă, orientată spre atingerea obiectivelor clienţilor noştri, bazându-ne pe un real parteneriat cu aceştia.

Vă oferim o gamă largă de servicii de consultanţă la cel mai înalt nivel, asigurându-vă asistenţa şi reprezentarea necesară în faţa instanţelor de judecată dar şi în faţa oricăror autorităţi şi instituţii cu activitate jurisdicţională.

Pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor clienţilor noştri colaborăm cu profesionişti din alte domenii – experţi, notari publici, executori judecătoreşti, contabili, lichidatori judiciari – atât din Ploieşti, Bucuresti, cât şi din ţară.
Echipa noastra este mereu la curent cu schimbările din mediul economic şi financiar, oferind soluţii viabile partenerilor săi, fără a renunţa la standardele de calitate şi principiile care le caracterizează activitatea.

Cabinet avocat Emanuela Antonescu

Pe parcursul a peste un secol, familia Antonescu a dat trei generații de avocaţi care au reprezentat cu cinste și pricepere interesele clienţilor.
Avocat Emanuela Maria Antonescu este membră a Baroului Prahova din anul 1994.Cabinet avocat Emanuela Antonescu
Din 2000 – până în prezent – consilier al Baroului Prahova iar din 2007 este şi consilier al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.
Din aprilie 2011 – prodecan al Baroului Prahova.

Concomitent cu activitatea profesională, şi-a desăvârşit studiile printr-un Masterat în Drept Comunitar, pe care l-a absolvit în 2007.
A existat si există o permanenţă preocupare în vederea formarii unei echipe de profesioniști cu experiență, implicați în soluționarea creativă a problemelor juridice, exclusiv pentru ocrotirea drepturilor şi a intereselor legitime ale clienților.

Serviciile profesionale sunt asigurate prin avizarea şi supravegherea tuturor cazurilor şi proiectelor de către avocat Emanuela Maria Antonescu.
Pe lângă limba română, profesează în limba engleza.

Cabinet de Avocat Antonescu vă oferă întotdeauna servicii complete de consultanţă, asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată dar şi în faţa oricăror autorităţi şi instituţii cu activitate jurisdicţională, într-o gamă largă de domenii:

 • Drept Comercial şi Societar
 • Insolvenţă
 • Recuperarea de creanţe şi executări silite
 • Drept Imobiliar şi al Construcţiilor
 • Dreptul Muncii
 • Drept Financiar & Fiscal
 • Drept administrativ
 • Dreptul civil
 • Dreptul familiei
 • Drept penal
 • Litigii/Arbitraj